Sedež podjetja
REGNEMER D.O.O.
Perhavčeva ulica 2
2000 Maribor


Tel: +3862 333 8170
Mob: +386 30 333 300
info@regnemer.si
office.maribor@regnemer.si


Odpiralni čas:
8:00-18:00
Sobota: 9:00-12:00

AKCIJA

Trenutno ni nobene akcije.

PDF Natisni E-pošta

Naš prodajni program vsebuje vse, kar potrebujete Vi za vaše vozilo. Na zalogi imamo vedno več kot 200.000 kosov. Prav tako vam nudimo hitro dostavo delov po celi Sloveniji. Več o naši ponudbi si lahko pogledate spodaj.


FILTRI:

V naši ponudbi dobite čisto vse vrste filtrov priznanih blagovnih znamk, kateri tudi ustrezajo sodobnim ekološkim zahtevam. Torej, če potrebujete zračne filtre, oljne filtre, bencinske filtre ali filtre kabine, smo mi pravi naslov za vas.

images mann airmatic untitled

 

OLJA:

Za gladko ter tiho delovanje motorja ter tudi menjalnika potrebujete pravilna mazivna sredstva - olje. Brez teh boste kaj kmalu zaslišali nezaželjen zvok motorja (odpoved). Obrnite se na nas, kjer vam bomo svetovali za pravilno izbiro kvalitetnih olj v našem prodajnem programu.

ARAL CASTROLjpg Copy of ELF DIVINOL MOBIL

 

 

ZAVORNI SISTEM:

Varno ter učinkovito zaviranje vam omogočimo mi. Prav gotovo se zavedate da se kakor ostali sestavni deli vozila, tudi zavorni sistemi sčasoma obrabijo. Močnejša ter hitrejša vozila obrabo še pospešijo. Zato če slišite pokanje, neprijetno škripanje vaših zavor ali celo opazite daljšo zavorno pot, ne odlašajte! Obrnite se na nas in mi vam bomo svetovali pri nakupu kvalitetnih in vrhunskih zavor ter njenih sestavnih delov.

textar brembo febi OPTIMALlogo zimmermann abs

 

PODVOZJE:

Da bo vaša vožnja tiha, udobna ter predvsem varna je potrebno skrbeti tudi za podvozje. V tem segmentu se najdejo končniki, manšete, kroglični zglobi, aksialni zglobi, nihajne roke, puše vilic, stabilizatorji, vzmeti amortizerja, amortizerji, ležaji amortizerjev, homokinetični zglobi, manšete zgloba, polosi...

Ste vedeli da vzmetenje izredno vpliva na vodljivost in zaviranje vozila, da ne omenimo zmanjševanja hrupa ob stiku s cestiščem in zaščite avtomobilskega ogrodja pred poškodbami in obrabo?

logo OPTIMALlogo


AKUMULATORJI:

S svojim širokim asortimajem izbire baterij vam zagotavljamo primernost izbora za vsako vozilo.

 

VIDNOST:

V tem prodajnem segmentnu vam ponujamo vse da boste bolje videli okolico. Čistilna sredstva za steklo, brisalci, vodne črpalke, žarnice...

OSRAM Picture

 

Pozabiti pa ne smemo tudi na ostale proizvode za vaše vozilo, kot so termostikala, grelne svečke, vžigalne svečke, sklopke, vztrajniki...

 

regnemer

 
Regnemer Regnemer d.o.o.